Кількість
|
Вартість
|
||
|
Стіл без борта, без полиці; ніжки регульовані; каркас - труба 30х30.
Робочі столи призначені для обробки різноманітної харчової продукції та її тимчасового зберігання, знаходять застосування у сфері обслуговування та харчової промисловості, таких як заготівельні та готові цехи, мийні зони, виробничі приміщення супермаркетів та гіпермаркетів. Їх можна використовувати для зберігання інвентарю, посуду та розміщення різноманітного обладнання.
Однією з відмінностей між виробничими столами та звичайними є те, що виробничі столи контактують із харчовими продуктами, тому вони виготовляються з матеріалів, що відповідають суворим санітарним стандартам. Найчастіше такі столи виготовляють з нержавіючої сталі, яка відзначається гігієнічністю, довговічністю, стійкістю до хімічних та фізичних впливів, а також корозійною стійкістю. Іншим поширеним матеріалом для виготовлення стільниць є пропілен, який також дозволений для використання в харчовій промисловості та має схожі якості з нержавіючою сталлю.
Стільниці для виробничих столів для кондитерських цехів можуть бути виготовлені з набірного бука, а решта частин конструкції, які не торкаються продуктів, також виготовлені зі сталі.
Існують різні види виробничих столів, такі як загального призначення, цільового призначення для обробки продуктів, кондитерські, спеціалізовані та технологічні тумби. Вибір конкретної моделі залежить від технологічних операцій та особливостей приміщення.