Кількість
|
Вартість
|
||
|
Професійне обладнання для кухні повинно відповідати високим гігієнічним стандартам, не лише в ролі місця приготування їжі, але й як робочий простір для персоналу закладу. Під час пікового навантаження рівень задимлення та пари може суттєво підвищитися, і для зменшення цього ефекту важлива спеціальна система вентиляції повітря - острівна витяжна парасоль, здатна виводити більше 1 000 кубометрів забрудненого повітря за годину.
Промислова острівна витяжна парасоль призначена для ефективного видалення продуктів горіння, олій і парі над робочою зоною та тепловим обладнанням на професійній кухні, де є припливна вентиляція. Вона широко використовується у сфері громадського харчування, такі як ресторани, фастфуд кафе, їдальні, пекарні, піцерії тощо, а також на виробництвах у фармацевтичній, харчовій та хімічній промисловості.
Острівні витяжні парасолі для кухні виготовляються з легкої, стійкої до пошкоджень та легко доглядати харчової нержавіючої сталі або оцинкованої сталі. Вони комплектуються жироуловлювальними фільтрами, що значно полегшує процес очищення повітря. Персоналу лише іноді потрібно очищати фільтр витяжної парасолі. Існують різні типи парасолей, такі як відкриті, трапецієподібні та прямокутні, кожен з яких має свої особливості та призначення.